Please complete the required fields.
Ako misliš da su devojke za sex one koje je lako osvojiti i odvesti u krevet… nije to baš tako. Činjenica je da one ne biraju previše, ali svakako da, kao i sve devojke, traže određen nivo. To se može postići na nekoliko načina a mi smo izabrali 5 za vas danas. Neki od njih su specifični za ovakve devojke, a neki se mogu odnositi i na sve ostale. Na vama je kako ćete koji koristiti.

Seks je svuda oko nas, na televiziji, u serijama i filmovima. On se voli i on se u devojke za sex mladasvim kulturama koristi kako iz razloga produženja vrste, tako i radi čistog zadovoljstva. Devojke za sex su one koje ne traže ozbiljnu i stabilnu vezu već partnere za fizički užitak. Da biste dobili priliku kod ovih devojaka poslušajte naše savete.

1. Samopouzdanje je univerzalna stvar, i za devojke za sex i za sve druge.

Stavimo na stranu fizički izgled za trenutak. Šta je to što pored spoljašnje lepote privlači žene i devojke? Da, u pravu ste – samopouzdanje. Sve mane koje eventualno imate možete da zamaskirate sigurnošću i verom u sebe. Zvuči lako, ali da li je baš tako? Nije. Foliranje visokog samopoštovanja se lako vidi i prepozna. I tada nemate prolaz.

Važno je da to nosite na taj način da se ne vidi nesigurnost koju svako od nas manje-više ima. To se vidi u načinu na koji razgovarate, nosite svoju elegantnu odeću, način na koji šetate. Vi to morate „nositi“ sa takvom elegancijom da kada vas vide kažu – ovaj zna šta želi!

2. Upoznavanje i osvajanje kroz jake reči.

Znate za onu izreku kada za nekoga kažu da “ima žvaku“? To je kada je spretan sa rečima, laskav i kreativan ali ne preteruje. On obećava samo ono što će sigurno moći da ispuni. Ne hvali se tuđim uspesima već iznosi samo svoje, čak i ako ih možda nema mnogo. Taj prvi kontakt tokom upoznavanja uz jake reči koje pokazuju koliki ste šmeker ostaviće devojke za sex bez teksta. Nakon razgovora uz osmeh i direktna pitanja ona će početi da vlaži – sto posto!

3. Umetnost vođenja ljubavi – jer devojke za sex to zahtevaju.

Devojke za seks su iskusne u krevetu, njima je tucanje u krvi i upražnjavaju to što češće mogu. To znači da očekuju od svojih ljubavnika da se dobro snalaze po tom planu. Da li morate da znate svaku pozu iz Kama-Sutre? Naravno da ne morate, ALI morate imati određenu kilometražu iza sebe. Jer, kao što se zahteva samopouzdanje u drugim aspektima, tako se zahteva i u krevetu.

4. Zadovoljite ih sa onim u čemu ste najbolji.

Možda ste ispod proseka u smislu centimetara pa ne možete izvesti poneku pozu. devojke za sex silikoniIli ste bolji u oralnom nego u vaginalnom seksu. Šta god da je u pitanju UVEK napadnite ono u čemu ste najbolji. Spremna je, gola je, želi vas. Osvojili ste je i jedva čekate da počne. A onda krećete u onu nezgodnu pozu “kašike“ u kojoj nikada niste bili dobri. Greška!

Držite se stvari u kojima dominirate. Pokažite joj da se ne plašite da se spustite, da je okusite, da joj pokažete koliko volite njena stopala. Svoje najbolje strane kombinujte, ne pokušavajte da je očarate pozama koje nisu “vaša šolja čaja“.

5. Ne tugujte ako vas neke devojke za sex odbiju, ima mnogo riba u okeanu.

Neće svaka da se očara vama i to je činjenica u svakom aspektu života. Ali to ne znači da treba da tugujete. Mnoge devojke za sex su tu negde iza ugla i čekaju da im priđete i osvojite ih! Zato glavu gore i samo napred! A ako ih nema u vašoj okolini tada je online upoznavanje savršen način da upoznate neku od njih. Srećno i ne sumnjajte u sebe nikada.

Istaknuti članovi

1 Comment

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!