Please complete the required fields.
Svi smo mi radoznali, ponekada usamljeni, željni novih avantura, pa se obratimo sajtu za upoznavanje i oduševe nas Sex oglasi. Želimo da budemo deo te zajednice, da tragamo, da flertujemo, da se upoznajemo. Iako su seksi oglasi prisutni godinama unazad, godina 2020 je promenila mnoge stvari usled pošasti koja nas je zadesila. Ta promena uključuje način na koji radimo, način na koji učimo i način na koji komuniciramo jedni sa drugima. Takođe je promenio način na koji se upoznajemo.

Mnoga istraživanja ukazuju na to da se upotreba sajtova za upoznavanje povećala tokom karantina. Ljudi su pokušavali da se bore protiv usamljenosti zabavljanjem u virtuelnom svetu. Ovaj trend se nastavio i godinama posle toga. Važno je napomenuti da upoznavanje na internetu dolazi sa nizom rizika. Dakle, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da ostanete bezbedni dok postavljate lične seks oglase. Sex oglasi tangice

Sex oglasi i bezbedno postavljen profil.

Koncentrisaćemo se na osnovne tri stavke – vašu fotografiju, vaše ime i vaša interesovanja/zanimanje. Koristite prave fotografije sebe, ali izaberite one koje ne odaju informacije kao što su vaša adresa, mesto gde radite i tako dalje. Možete koristiti fotografije sa putovanja ili gde vam se ne vidi lice, naravno bez ličnih podataka i drugih ljudi. Svako veoma lako može da koristi fotografije koje objavite da pronađe vaše profile na društvenim mrežama ako ih imate.

Da li da postavite svoje pravo ime ili..?

Vaš izbor je da li ćete koristiti pseudonim ili svoje pravo ime. Ali nemojte odavati svoje puno ime i prezime. Nadimak je recimo odličan izbor, posebno što oni ne moraju jasno odavati vaše ime. Na primer, ako vam je nadimak Maki, to se može vezivati za više imena (Marija, Marijana, Marta, Marina itd).

Sex oglasi – hobiji i zanimanja su bitni.

Iako su u pitanju seksi oglasi, hobiji i interesovanja mogu biti važni kriterijumi za potencijalne partnere. Bez obzira što je vama cilj pre svega intimni odnos, lepo je da otkrijete još nešto o sebi. Neke dame imaju fetiše da budu sa sportistima, ili uspešnim biznismenima, sa načitanim tipovima itd. Sa druge strane, mnogi muškarci vole da budu sa ženama koje su različitih zanimanja i hobija. Vole dame koje su profesorke, pametne, inteligentne, neki vole one koje su lake, bankarke, direktorke itd.

Stvari koje ne bi trebalo da radite. Sex oglasi kuronja

Čuvajte svoje lične podatke (adresa posla, stanovanja, privatni br telefona…) dok ne budete sigurni da možete verovati dotičnoj osobi. Nemojte žuriti da ispričate celu svoju životnu priču. Razmislite kako biste se osećali kada bi to postalo potpuno javno. Zato pamet u glavu i zapamtite da razgovarate sa strancem. Prevaranti obično grade poverenje pre nego što zatraže novac ili informacije. Zato uvek budite oprezni.

Sex oglasi su pre svega zabava.

Ono što ćemo uvek ponavljati – svi učesnici su ovde pre svega da se dobro zabave. To je cela poenta. Nema ničega na silu, nema napadanja, vređanja, omalovažavanja niti osuđivanja. Svako ko je odrasla punoletna osoba ima pravo da koristi sajt za upoznavanje, da traži svoju sreću. Samo treba da se ponaša moralno i etički, a sve ostalo je na vama da se pronađete i da uživate.

Istaknuti članovi

2 Comments

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!