Please complete the required fields.
Da biste osvojili sms devojke potrebno je da uključite mozak i budete drugačiji, kreativni. „Zdravo kako si? Sta se radi? Šta ima? Kakvo je vreme kod tebe?“ Ako mislite da je ovo dobar način da započnete razgovor i da ih zainteresujete – grešite. Budimo realni, slanje poruka je postalo jedno od najpopularnijih sredstava komunikacije danas, posebno kada su u pitanju upoznavanja i „muvanje“.

Način na koji komuniciramo sa drugima može u velikoj meri uticati na to kako nas doživljavaju. Ista stvar važi i za sms poruke, ali na sms devojke osmehmalo drugačiji način. Ako ste loši u tome, dotična devojka će to shvatiti nakon prvih nekoliko poruka (obično tri ili četiri). Biti loš u kuckanju, u suštini znači biti dosadan. Ako imate problema sa održavanjem razgovora u zanimljivom tonu tokom dopisivanja, onda je ovaj blog za vas.

1. Izbegavajte odgovore od jedne reči jer sms devojke to NE vole!

Ako tražite rešenje da ne budete dosadni, evo jednog trenutnog rešenja: izbegavajte odgovore od jedne reči! Zašto? Zato što nisu zabavni i neće omogućiti nastavak dopisivanja. Odgovori od jedne reči poput Da, Ne ili Možda neće sms devojkama dati mnogo prostora za smislen odgovor. Sve što mogu da urade je da vam pošalju emodži. Ako želite da ih zadržite angažovanim u razgovoru, potrebno je da stvari budu uzbudljive kreativnim odgovorima.

2. Izbegavajte da postavljate opšta pitanja poput: „Kako si?“.

Ako postoji nešto što sms devojke najviše mrze, to su opšta pitanja. Da, govorimo o onim pitanjima koje smo pomenuli na početku ovog članka. Ne možete biti odličan virtuelni sagovornik ako ne znate kako da održite razgovor zanimljivim. Umesto da pitate: „Kako si?“ možete početi sa nečim smešnim što vam se danas dogodilo ili slično tome. Verujte nam, ako to uradite, učinićete da se zalepe za vas kao lepak.

3. Sve sms devojke žele da budete Spontani i Misteriozni.

Kada ste vi taj koji pokreće razgovor, nemojte to raditi svaki put u isto vreme i ne počinjite istom rečenicom. Budite spontani, koketni i misteriozni, sms devojke to Obožavaju! Ne odgovarajte im uvek iste sekunde kada vam pošalju poruku, ali i ne dozvolite im ni da čekaju predugo. Ponekad IPAK odgovorite iste sekunde. Ova nedoslednost će stvoriti misteriju.

Još jedna stvar je vaša sposobnost da se predstavite na misteriozan način. To ćete učiniti tako što nećete davati previše detalja o sebi, već ćete ih malo po malo otkrivati. Radeći to, sms devojke će želeti sve više i više, što je vaš glavni cilj, zar ne? Pa naravno 😉

4. Koristite moć emodžija/emotikona.sms devojke mlada

Emodžiji imaju tu moć da svaka poruka izgleda razigrano, zabavno i ponekad misteriozno. Sa obzirom na to da sms devojka ne može da vidi vaš izraz lica, emotikoni su odlična alternativa da im pokažete kako se osećate. Kada pišete nešto zadirkujuće, ne zaboravite da dodate lice sa emodžijem koji je isplazio jezik. Ili kada ste uzbuđeni zbog nečega, ne zaboravite da dodate smajli (ili nekoliko njih). Emodžiji čine da poruka izgleda privlačnije, pa bi bilo glupo ne koristiti ih u svoju korist.

5. Budite prvi koji će poslati poruku jer sms devojke su romantične.

Ovo je takođe odličan savet. Ako uvek čekate da one započnu razgovor, brzo će izgubiti interesovanje. Zato (ponekad) morate biti prvi koji će im poslati poruku. Međusobni reciprocitet je ključ svake srećne veze i svih uspešnih upoznavanja. Svi želimo da znamo da neko misli na nas, želimo da se osećamo poželjnim jer su to osnovne potrebe. Poželite im laku no, kao i dobro jutro. To će izazvati uzbuđenje i daće im do znanja da mislite na njih.

Istaknuti članovi

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!