Please complete the required fields.
Šta je to što Devojke za Vezu traže od muškarca? Šta ih? Šta žene zaista žele? Znamo da ste oduvek želeli da znate šta je potrebno da impresionirate ženu koja vam se sviđa. Pa, ispostavilo se da nije tako teško kao što se čini. Iako svaka žena ima drugačiji ukus kada su muškarci u pitanju, postoje neke univerzalne stvari koje treba napomenuti. Hajde da nabrojimo neke od njih.

Devojke za Vezu privlače Misteriozni muškarci. Devojke za Vezu na travi

Misterija privlači ženu, svaku ženu. One veruju da postoji milion priča koje dotični muškarac krije od ostatka sveta. Njihov cilj je, između ostalog, da vremenom otkrivaju nove stvari o svom muškarcu. One kopaju po prošlosti, insistiraju na tajnama, žele da reše rebus zvani njihov partner. Što više pokušavate da se sakrijete, one žele da priđu bliže.

Humor je uvek poželjan.

Životna istina je da su duhoviti momci najpopularniji među devojkama. Kome se ne sviđa momak koji ume da vas nasmeje i podigne raspoloženje? Ako znate da je nasmejete, pola bitke je dobijeno. Ali trik je u tome da ne preterujete. Devojke vole muškarce koji su prirodno smešni, koji mogu da nasmeju ljude i uz najgnusnije šale. A da pritom ne izgledaju kao bezosećajni kreteni. I što je još važnije, one koji mogu da se šale na svoj račun jednako lako kao i drugima.

Samopouzdanjem osvojite Devojke za Vezu.

Koliko god to zvučalo kliše, muškarac pun samopouzdanja zaista čini da ženama zaklecaju kolena. Veoma ih privlače muškarci koji su hrabri, sigurni i nepokolebljivi u pogledu toga ko su i šta žele. Neodlučnost i sumnju u sebe najbolje je držati podalje od njenog radara. Žena bi uvek birala muškarca koji ima hrabrosti da joj priđe i kaže da je zainteresovan. Nego dečaka koji je previše uplašen da je čak i pogleda u oči.

Spontanost je Seksi.

Sve veze su u početku zabavne. Ali nakon što početna faza pređe, dosada počinje da se uvlači u vezu. I ako niste Devojke za Vezu guzaspontani, stvari neće biti bolje. Žene smatraju spontanost i nepredvidljivost neverovatno privlačnim. Ko ne voli uzbuđenja i avanture u životu? One žele čoveka koji ne treba da pravi planove, već izlazi iz kolotečine i rutine. One žele da budu iznenađene svaki put kada vas sretnu. Žele da znaju da ćete biti spremni za promenu plana u bilo koje doba dana. Jer, budimo realni, najbolje stvari se dešavaju kada ih najmanje očekujete.

Devojke za Vezu traže Prave Ljubavnike!

Žene apsolutno padaju u nesvest nad muškarcima koji znaju da se snađu u spavaćoj sobi. Ne brinite, ne pričamo o tome da morate da znate da izvedete svaku pozu iz Kama-Sutre. Pričamo o tome da niste sebični, da ne brinete samo o svojim već i o njenim potrebama. Da ste spremni na eksperimentisanje, volite predigru, ne plašite se svoje seksualnosti.

Niko nije savršen. Svi smo mi ljudi sa manama, zato nemojte misliti da one koje traže vezu očekuju princa na belom konju. Naravno, one očekuju određeni nivo, ali uz malo truda i uz prirodan pristup šanse se povećavaju. Budite hrabri, verujte u sebe i svoje kvalitete i želimo vam sreću.

Istaknuti članovi

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!