Please complete the required fields.
Kada su sexi devojke u pitanju, igra je uvek u toku, konstantno. A kada neko igra tu igru, pokušava da uđe u glavu druge osobe i proizvede željeni osećaj. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da uđete u njenu glavu i da je napalite. Cilj je da se pritom ne trudite previše ili ne ispadnete kao da ste veoma očajni. Evo 6 načina da je napalite toliko da prosto žudi za vama.

1. Napaljene sexi devojke vole momke koji se ne trude previše.

Ovo je posebno tačno ako se poznajete neko vreme i ona vam je dala jasne znakove da je seksualno zainteresovana. Žene vole da se sexi devojke sokićiprotive tome, ali malo šta čini ženu vlažnijom od muškarca koji je nonšalantan. Žele da budu tu za njega, oko njega, a naravno i u njegovom krevetu. Samo da je primeti.

Ako je želite žestoko napaliti, nemojte se previše truditi. Otvoreno pokažite interesovanje za nju… a onda se povucite. Recite da imate seksualne namere – pa se ohladite. Biće prinuđena da se zapita zašto niste kao drugi momci koji su zainteresovani za nju. Ova želja će je sigurno napaliti.

2. Erotika je uvek dobar put.

Žene su veoma maštovite kada se pokrene tema seksa. Žele da zamišljaju stvari. I više od toga, žele da zamišljaju stvari u sadašnjosti. Dakle, ako razgovaraju sa nekim momkom, zamišljaće seks sa tim momkom. Iskoristite to i počnite sa blagim romantičnim pristupom. Erotske pesmice i priče su sjajan način da je zapalite.

Pošaljite joj u poruci neke vaše fantazije u formi pesme ili priče. Vremenom će postavljati pitanja poput: „Da li zaista radiš stvari koje opisuješ u pričama?“ „Da li i ti umeš na taj način da ližeš pičku?“ Postala je napaljena, počela je zamišljati seks sa vama. To je sjajan put da uđete sexi devojci u gaćice.

3. Pozivi u sitne sate – jer sexi devojke nikad ne spavaju.

Imate ogromne šanse da napalite sexi devojke kada ih pozovete noću. To je zato što su one noćne ptice i često znaju da maštaju i masturbiraju same u krevetu. Samo treba da dolijete ulje na tu vatru. Nazovite je i recite joj par senzualnih stvari. Ako te večeri krene na spavanje uz razmišljanje o seksu sa vama, postoji velika šansa da će se i probuditi razmišljajući o tome.

4. Šaputanje i prljavi razgovori.sexi devojke mokra

Igrajte igrice sa njom. Sve sexi devojke vole spontane nevaljale igrice. Začinite stvari tako što ćete postavljajti pitanja i davati pomalo vulgarne komentare. Kroz prljave razgovore ne samo da ćete naučiti više o njoj, nego ćete je i ovlažiti. Kako stvari postaju vrelije, ona će se jako napaliti. Možda ćete biti u iskušenju, ali nemojte odmah krenuti na seks. Pričajte, otvorite se, neka joj na pomen reči “seks“ odmah vi dođete u misli.

5. Dodiri i zagrljaji – sexi devojke nisu imune na to.

Svaki dodir, posebno zagrljaj, neka traje duže i neka bude prisniji. Ne sumnjajte, sexi devojke ih stvarno vole. Pogotovo kada se radi o momku kome se već neko vreme dive. Omotajte ruke oko struka, povucite se i pogledajte joj lice. Sada je privucite za još jedan zagrljaj. Ovo razbija barijeru dodira i pokazuje joj da nameravate da imate seks sa njom. Nastavite i sa drugim neverbalnim znakovima: Igrajte se njenim prstima/noktima. Nežni dodiri po koži koja je veoma osetljiva. Takođe – Flert očima je jako važan.

Istaknuti članovi

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!