Please complete the required fields.
Zašto su Matorke za sex tako popularne, zašto su posebne u svemu a posebno u krevetu? Ako volite matorke, ne moram da vam govorim koliko je sjajno biti sa nekim zrelim i iskusnim poput njih. Mnoge starije žene imaju snažan seksualni nagon i vole da spavaju i sa mlađim muškarcima. Ali slagati se sa starijom ženom biće sasvim drugačije nego sa nekim u mlađim godinama. Baš kao što nijedna veza nije ista, ne postoji jedinstvena opcija za bolji seks sa starijim damama. Vaša tehnika sa bilo kojom ženom će se razlikovati u zavisnosti od vaših godina, prošlih iskustava, seksualnog nagona i preferencija. Generalno, jedna od najboljih stvari koje možete da uradite je da slušate i komunicirate. Glavni cilj je da imate intimna iskustva koja su zadovoljavajuća za oboje. Nije važno da li tražite vezu za jednu noć ili dugotrajnu vezu sa njom. Suština je u tome da shvatite šta ona želi i naučite da joj ugodite.

Matorke za sex i Komunikacija.Matorke za sex lingerie

Komunikacija je ključna pre, tokom i posle seksa. To je zato što su veoma emotivne. Za momke je dovoljno da pogledaju devojku i mogu biti spremni za seks. Čak i ako ne želi ništa više od veze za jednu noć, osim odličnog seksa nju zanima i viša povezanost. Dakle, kako da znate da li traži nešto opušteno, ozbiljno ili nešto između? Komunicirajte sa njom!

Komunikacija pre seksa: Postavljajte joj otvorena pitanja o njenim strastima, iskustvima, snovima i avanturama. Gledajte je u oči tokom većeg dela razgovora. Neka razgovor bude usredsređen na nju, ali slušajte i uzvratite iskustvima i pričama iz svog života.

Komunikacija tokom seksa: Pričaj joj prljavo. Stenji da joj pokažeš kad ti se nešto sviđa. Pitaj je da li joj se sviđa to što radiš. Daj joj uputstva u žaru trenutka (npr. jače, sporije, brže, itd.) Gledaj je u oči.

Komunikacija posle seksa: Pitajte je koje poze najviše voli u krevetu, da biste joj sledeći put ugodite još više. Pitajte je o seksualnoj fantaziji koju ima i budite spremni da podelite jednu od svojih. Nikada nikada ne osuđujte!

Dominacija je uvek poželjna.

Mnoge starije žene vole da se nad njima dominira tokom seksa. Mnoge atraktivne starije žene preuzele su kontrolu nad svojom karijerom i nad svojim životima uopšte. Nasuprot mlađim ženama koje još ne znaju šta žele od svog života, matorke uživaju u ovoj kontroli. Ali u spavaćoj sobi žele da osete suprotno. Žele da budu u stanju da se potpuno prepuste i osećaju kao da muškarac ima potpunu kontrolu. To zahteva da budete sigurni u spavaćoj sobi i takođe izuzetno dominantni.

Kada preuzmete kontrolu nad njom u spavaćoj sobi, pokazujete svoju mušku energiju (asertivnost, vođstvo, snagu). To joj omogućava da bude pokorna i da se otvori u svojoj ženskoj energiji (osetljivost, senzualnost, ranjivost). Kada veruje da se o njoj brine njen muški ljubavnik, ona će najverovatnije doživeti svoje najdublje orgazme.

Matorke za sex zahtevaju Predigru.

Ako ste poput većine muškaraca, verovatno nije potrebno mnogo da biste se zagrejali i napalili. Ponekad vam najjednostavnija stvar može izazvati erekciju, poput potpuno obučene slike privlačne žene ili zvuka njenog glasa. Ovo možda nije novost za vas, ali žene imaju tendenciju da rade drugačije. Tu dolazi predigra. Pripadnici suprotnog pola zahtevaju malo više vremena i truda od svojih partnera da bi ušle u raspoloženje. Ovo tehnički važi i za mlade i za starije žene, ali posebno za matorke.

Predigra je ključni element sjajnog seksualnog iskustva. Ako ne znate kako da se nosite sa ovim delom, onda će seks verovatno biti ispod nivoa. Većini žena je potrebno između 10 i 20 minuta da postignu potpuno uzbuđenje. Predigra može da počne pre nego što sinete pantalone. Kako? Nevaljale tekstualne poruke tokom dana. U spavaćoj sobi je čekaju masaže, mirisne sveće, tamjan, muzika. Sve što čini da se ona oseća voljenom i cenjenom od vas poslužiće da bude raspoložena za neverovatnu sesiju sexa.

Postoji toliko mnogo seks igračaka dizajniranih posebno za predigru, pa zašto ne biste istražili tela jedn drugog koristeći ih? Da li ste pokušali da eksperimentišete sa povezima na očima ili da jedete hranu sa njenog tela? Možda biste mogli da istražite tantričku predigru? Poigrajte se.

Za bolji seks sa matorkama budite avanturistički raspoloženi.Matorke za sex štikle

Kada sa njom razgovarate o njenim očekivanjima, dobićete prilično dobru predstavu o tome koliko je divlja. Da li voli avanturistički seks? DA! Uvek je spremna da proba nešto novo. U mnogim slučajevima, neverovatan seks se sastoji od spontanosti i otvorenog uma. Nikad ne znaš šta bi ti se moglo svideti. Naravno, niko od vas ne bi trebalo da oseća pritisak da uradi nešto što ne želi. Ali ako ste za to, zašto ne proširite svoje horizonte? Spontani stav bi zaista mogao da podigne seksualni odnos. Govoreći o spontanosti, ponekad je najtopliji seks neplaniran. Seks u poslednjem trenutku ne znači da morate preskočiti predigru, ali i dalje može biti potpuno avanturistički.

Matorke za sex traže Izdržljivot.

Seksi zrela dama ne želi seks od pet minuta. Da biste imali bolji seks sa njima, morate da izgradite svoju izdržljivost i da izdržite duže. U suprotnom, rizikujete da se vaš seksi stariji partner oseća razočaranim. Ne želite da je uzbudite senzacionalnom predigrom, samo da biste ubrzali iskustvo sa glavnim jelom. Trebalo bi da budete u mogućnosti da izdržite 10-15 minuta dosledno bez brige da ćete završiti prebrzo.

Istaknuti članovi

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!