Please complete the required fields.
čudan i perverzan, ja to vidim kao prednostIme: Jefimija

Mesto: Užice

Godište: 1978.

Zanimanje: Menadžerka

 

Opis: Moram da vam se pohvalim- pre nekog vremena sam bila sa svojim prvim mladim jebačem! I to baš mladim, 20 godina mlađim od mene. I toliko sam pod utiskom da mislim da sam se navukla na mladu piletinu. To je sin moje jedne koleginice, ne bih otkrivala ovde, ali ona je želela da on izgubi nevinost sa nekom starijom iskusnom ženom, a ja sveže razvedena upravo kurac tražila, i eto, desilo se.

Nisam ranije imala takve fantazije ali nakon njega, poželela sam samo to- mladog, stidljivog, nevinog momka kojeg ću svemu naučiti. Naravno, gde takvih najviše ima nego ovde, e zato sam i ja došla tu kako bih ostvarila svoje vlažne snove. Dođi maleni, neboj se, ova iskusna mamica je ovde da ispuni svaku tvoju želju. Piši mi sve što poželiš, ja nikoga ne osuđujem i sve razumem. Koliko god mislio da si čudan i perverzan, ja to vidim kao prednost. Uhvati kurac i piši mi, moja sočna pizda je spremna da te usreći.

KONTAKT: JEFIMIJA TEKST PORUKE na broj 5887 Cena -  MTS,  Telenor, A1, Globaltel  72 din + cena osnovnog sms-a /sms sa pdv-om

Za odjavu pošalji STOP na 5887

Cena odjavne poruke je po ceni osnovnog sms-a. SMS CHAT – Korisnici šalju sms zahtev, dobijaju odgovor od animatora. Pružalac usluge: Oneclick Solutions doo Beograd Telefon za kontakt: 0112073710

Da pošalješ poruku klikni na dugme:

Istaknuti članovi

3 Comments

  1. Izgledaš baš preseksi, zrelo i plodno.
    Nisam momak od dvaes i par godina, ali sam mlađi koliko je prirodno za tebe, a zapravo tražim brak. Razveden sam nekoliko godina, a i ti si skoro razvedena, tako da bi mogli da pokušamo nešto. Kažu dame da razbijam u krevetu, a mogu i dugo i više puta. Tražim samo zrelu damu za pristojnu suprugu i majku naše dece. Ako se prepoznaš piši.
    Visokoobrazovani i visokoobdareni 1982.

  2. JEFICE ALA SI DOOOBRA(drkam kurac) MMMMOBLIZUJEM TI SIKE JER TVOJE BRADAVICELIZLIZLIZLIIIIIZLIZLIZZZZ STO BI UZIVALI I TI I JA I KAD BI IH USNAMA MOJIM STISO CEKAO BI SAMO DA DA VIKNES: UVALI MI KURAC U PIČKICU!!!!AJAO MILA DODJI KOD MENE ZA BEOCIN DA SE LEEEEEPO POJEBEMOOOOOUUFUFUFFFF!!!!!!!

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!