Please complete the required fields.
Dopisivanje. Nagraditi onog ko je to osmislio. Seks dopisivanje. Najlepsa vrsta dopisivanja. Mozda ti se čini da nisi najbolji u tome ali svako se lako nauči ako ima želju. A zašto bi se dopisivao o seksu? Pa razloga je milion. Pre svega – opasno je napaljivo.

Kada se priča o predigri, a afrodizijacima… retko ko spomene moć reči. To je šteta jer je reč vrhunsko „oružje“ za podizanje seksualne želje. Zapitajte se da li je seks bolji u tišini ili uz prljave reči? Pa da, odgovor je očigledan. sex dopisivanje

Veoma je važno napomenuti da je sex dopisivanje uzbudljivo i zbog toga jer se devojke lakše i brže opuste. One se osećaju sigurno, one su rasterećene i one uživaju od početka do kraja, bez obzira ako su po prirodi stidljive i povučene. Kuckanjem nevaljalih poruka one su svoj na svome, one su spremne, one su raspaljene.

Poverenje se stiče mnogo lakše i mnogo brže kroz dopisivanje. Reči imaju snagu, reči stvaraju slike, reči je čine da ti veruje i da ti se prepusti. Ona je možda nesigurna u početku ali veoma brzo dobije toliku snagu da čak i izgubi kontrolu nad sobom, svojim telom, svojim orgazmom.

Trema je kroz sex dopisivanje svedena na minimum. Fizička udaljenost omogućava žani da bude u prirodnom slobodnom okruženju i da na taj način pokaže svoje pravo lice i oslobodu tu skrivenu seksualnu energiju. Ona je možda ljubiteljka klasičnog seksa, ali kroz kuckanje i razmenu poruka ona možda pronađe kučku skrivenu u sebi.

Ali dopisivanje nije samo za one povučene i stidljive. Sex dopisivanje oslobađa i one samouverene žene koje vole da ispolje svoje fantazije i snove sa nepoznatim muškarcima i da prenesu tu seksualnu energiju kojom raspolažu. Razmena tih vibracija i impulsa dovodi do obostranog užitka i zato je dopisivanje o seksu toliko popularna i opšte praktikovana stvar.

Nema potrebe za daljim rečima, sve je jasno kao dan… na vama je da to iskoristite i upustite se u svet mašte, erotike, fantazije i blaženstva koje predstavlja orgazam.

Istaknuti članovi

4 Comments

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!