Please complete the required fields.
Upoznavanje devojaka preko poruka je odličan način da je osvojite i saznate više o njoj. Razmišljanje o tome šta da kažete i da se razgovor bude zanimljiv može biti teško. Posebno ako ste skloni da preterano razmišljate o stvarima, ili ako ste po prirodi stidljiva osoba. Danas ćete saznati kako da održite svoj tekstualni razgovor zanimljivim i da vam nikada ne ponestane tema za razgovor.

Upoznavanje ide lakše uz komplimente. Upoznavanje poruke

Udelite joj komplimente. To će učiniti da se oseća najsmejano i opušteno dok kuckate. Pohvalite je da bi ste joj jasno stavili do znanja da vam se sviđa. Ako razgovor postane malo dosadan, laskajte joj kroz neki primer njene ličnosti (pamet, snalažljivost, šarmantnost). Na početku upoznavanje pazite sa komplimentima u vezi sa njenim izgledom. To bi je moglo učiniti nelagodnom, zato najbolje to ostavite za trenutak kada se bolje upoznate.

Probajte stvari kao što su: „Volim da kuckam sa tobom. Uvek znaš kako da me nasmeješ.” Ili: „Imaš najbolji ukus od svih koje znam. Možeš li mi pomoći da izaberem rođendanski poklon za moju sestru?” Dakle nešto u tom smislu.

Postavljajte otvorena pitanja.

Izaberite pitanja na koja ne može da odgovori sa „da“ ili „ne“. Tako će vaš razgovor prirodno teći, a i vi ćete moći da odgovarate na pitanja u toku kuckanja. Ako smislite bilo šta da je pitate, pokušajte da to preformulišete tako da odgovori celom rečenicom a ne jednom rečju. Probajte stvari kao što su: „Šta više voliš, pse ili mačke?“ Ili: „Da možeš da živiš bilo gde u svetu, gde bi to bilo?“ Ili: „Koja je vaša omiljena serija/film?“ Takva pitanja dalje vode razgovor u pravom smeru.

Upoznavanje mora biti obostrano – pazite šta vam piše.

Pokažite joj da se sećate prethodnih razgovora. Ako postoji nešto o čemu ste vas dvoje ranije razgovarali, iznesite to na zabavan, ležeran način. Takođe možete da je pitate kako je prošao određeni događaj ili kako napreduju njeni hobiji, obaveze (nemojte o poslu). Posao je nešto što nije uvek baš zabavna tema. Time se bavimo veći deo dana, tako da to izbegavajte.

Izbegavajte slanje odgovora od jedne reči. Upoznavanje sreća

Ovo zaista može unazaditi svaki razgovor, bio on tekstualan ili uživo. Ako vam postavlja pitanja ili vam šalje poruke, nemojte odgovarati samo sa „da“, „ne“ ili „u redu“. Ona će tada sigurno pomisliti da niste zainteresovani, a mogla bi čak i da prestane da vam šalje poruke. Takođe bi trebalo da pokušate da izbegnete da joj konstantno šaljete poruke. Slanje čestih može izgledati pomalo očajno, čak i napadno. Dajte joj prostor koji joj je potreban. Imajte meru u svemu.

Upoznavanje i Flertovanje – Romantika i Nevaljale Poruke.

Flertovanje je nauka sama po sebi. Mi se danas ne bavimo time. Nego je u tome prirodno dobar, nekome ide malo teže. Ali u pravom momentu flert je odličan način da se opustite. A ako kuckanje skrene malo i na nevaljalu stranu, što da ne. Vruće porukice su svakako odličan način da upoznate osobu i na nekom drugom, intimnijem nivou. Svaka devojka i žena voli momka koji zna sa rečima i da nasmeje ali i da napali.

Istaknuti članovi

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!